Portfolio

JSM

Ik ben Jaap Spek, oprichter en eigenaar van JSM. JSM is in 1998 opgericht vanuit de passie voor machines uit diverse industrietakken. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in de besturingstechniek en met name verpakkingstechnieken. JSM zorgt voor een efficiënte oplossing voor uitdagingen die wij bij projecten tegen komen. Het unieke van JSM zijn de specialmachines waarbij er precies aan de wens en uitdaging van de klant wordt voldaan. Inmiddels is JSM werkzaam geweest in meer dan twintig landen.

JSM bestaat uit een sterk team van veelal ZZP’ers. Door onze ervaring bieden we opleveringen van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een enthousiaste inzet en service. Klantgerichtheid vinden wij belangrijk.

Bedrijfsfilosofie

JSM b.v. is werkzaam in de machine-automatisering,  PLC, SCADA en mechatronica. JSM is vooral gespecialiseerd in het bouwen van specialmachines en prototypes. Door een sterke band met ZZP’ers en waardevolle allround kennis is JSM flexibel inzetbaar in kleine tot grote projecten.

JSM is wereldwijd zeer snel inzetbaar voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud bij machines en/of besturingsystemen